Events

Naast de maandelijkse meetings worden er door het jaar heen diverse andere activiteiten georganiseerd, zowel op educatief als sociaal vlak.

Trainingen en workshops

Regelmatig organiseren we trainingen en workshops, om ook de hard skills die belangrijk zijn binnen de financiële sector bij te brengen aan onze leden. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld het leren valueren van bedrijven met financiële modellen als de DCF, of het leren werken met veelgebruikte financiële software als FactSet. Naast het feit dat leden hiermee hun vaardigheden uitbreiden, worden ze hiermee ook klaargestoomd voor een carrière binnen de financiële sector.

Inhousedagen

In de afgelopen jaren zijn meerdere inhousedagen bij partners van het Mutual Fund georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn de Waterland Investment Services Caseday, de IEX Media Caseday, en de IBS Capital Allies Inhousedag. Ook dit jaar zullen we naar alle waarschijnlijkheid een inhousedag met onze partner IBS Capital Allies organiseren.

Borrels en sociale activiteiten

Naast alle educatieve activiteiten, vinden we het ook belangrijk om elkaar beter te leren kennen. Na ieder evenement praten we altijd nog even na met een drankje, en door het jaar heen organiseren we meerdere borrels en andere sociale activiteiten om een gezellige sfeer binnen de vereniging te creëren en te behouden. Zo is in het afgelopen jaar bijvoorbeeld een online pubquiz georganiseerd, en zullen we ook dit jaar meerdere sociale evenementen organiseren.

MF Reis

Eens in het jaar organiseren we een reis van enkele dagen speciaal voor onze leden, meestal met een Europese stad als bestemming. In de afgelopen jaren zijn we bijvoorbeeld meerdere dagen naar Lissabon en Budapest geweest.