Events

Naast de maandelijkse meetings worden er door het jaar heen diverse andere activiteiten georganiseerd, zowel op educatief als sociaal vlak.

MF Academies en AlphaTalks

Meerdere keren per jaar nodigen we een alumnus uit, die tijdens een MF Academy leden kennis komt bijbrengen die hij of zij in de praktijk heeft opgedaan. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan workshops over waardering, financiële analyse of het doornemen van een business case. Verder organiseren we workshops gericht op het verbeteren van technische vaardigheden, zoals het gebruik van Microsoft Excel of FactSet.

Naast de academies organiseren we sinds 2020 de MF AlphaTalks. Hiervoor nodigen we een vooraanstaand persoon uit de financiële sector uit om ons te vertellen over kennis en ervaring die hij of zij in de loop van zijn of haar carrière heeft opgedaan. Daarnaast biedt de MF AlphaTalk een mooie gelegenheid voor leden om in gesprek te gaan met ervaren professionals.

Inhousedagen

In de afgelopen jaren zijn meerdere inhousedagen bij partners van het Mutual Fund georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn de Waterland Investment Services Caseday, de IEX Media Caseday, en de IBS Capital Allies Inhousedag. Ook dit jaar zullen we naar alle waarschijnlijkheid een inhousedag met onze partner IBS Capital Allies organiseren.

Borrels en Sociale activiteiten

Naast alle educatieve evenementen, vinden we het ook belangrijk om elkaar beter te leren kennen. Na ieder evenement praten we altijd nog even na met een biertje in de hand, en door het jaar heen organiseren we (Ondanks COVID-19) meerdere borrels en andere sociale activiteiten om een gezellige sfeer binnen de vereniging te creëren. Zo is in het afgelopen jaar bijvoorbeeld een online pubquiz georganiseerd, en zullen we ook dit jaar meerdere (waar nodig online) evenementen organiseren.

MF Reis

Eens in het jaar organiseren we een reis van enkele dagen speciaal voor onze leden, meestal met een Europese stad als bestemming. In de afgelopen jaren zijn we bijvoorbeeld meerdere dagen naar Lissabon en Budapest geweest.